Objectius
Aquest estudi presenta variïs objectius, els quals es divideixen en objectius primaris i els més importants, i basats sobretot en els 4 preguntes pilars del treball abans esmentat. Posteriorment es mostraràn els objectius secundaris.
Objectius primaris:
- Sensibilitzar el mal hàbit de la majoria dels adolescents i nens amb excés d'ingesta de brioixeria industrial o altres aliments semblant durant l'esmorzar o el berenar, i proposar possibles millores/dietes.
- Conscienciar la importància de la presentació d'un aliment, sobretot enfocar-lo en aquells aliments saludables, com les verdures i les fruites (per exemple, per a un nen no és el mateix proporcionar-los una poma sencera que donar-los una poma ben tallada o amb formes que sigui atractives pel nen).
- Divulgar l'existència de productes alimentaris sostenibles (i saludables) de la zona pròxima al municipi.
- Reeducar els conceptes d'una alimentació saludable i evitar els falsos mites que existeixen avui dia.
Objectius secundaris:
- Esbrinar si la població segueix el mínim d'ingesta de fruites i verdures proposada per la OMS.
- Divulgar el funcionament de les etiquetes alimentaries.
- Explicar en què consisteix la dieta mediterrània, i les seves avantatges.
- Proposar alguns menús de caire sostenible i saludable, utilitzant aliments propis de la zona i frescos, sempre que sigui possible.
Objetivos primarios
Concienciar la importancia de la presentación de un alimento, sobretodo enfocarlo en aquellos alimentos saludables, como las verduras y frutas (por ejemplo, para un niño no es lo mismo darles una manzana entera que darles una manzana bien cortada o con formas que sea atractivo para el niño).
Sensibilizar el mal hábito de la mayoría de los adolescentes y niños con el exceso ingesta de bollería industrial u otros alimentos parecidos durante el desayuno o la merienda, y proponer posibles mejoras/dietas.
Divulgar varias opciones de dietas saludables y sostenibles, utilizando alimentos propios de la zona y fresco, siempre que sea posible.
Reeducar los conceptos de una alimentación saludable y evitar los malos mitos que existen hoy en día.
Objetivos secundarios
- Averiguar si la población sigue el mínimo de ingesta de frutas y verduras propuesta por la OMS.
- Divulgar el funcionamiento de las etiquetas alimentarias.
- Explicar en qué consiste la dieta mediterránea y sus ventajas.
- Proponer menús de tipo sostenible y saludable, utilizando alimentos frascos y propios de la zona, siempre que sea posible.