Objectius

Aquest estudi presenta variïs objectius, els quals es divideixen en objectius primaris i els més importants, i basats sobretot en els 4 preguntes pilars del treball abans esmentat. Posteriorment es mostraràn els objectius secundaris.

Objectius primaris:

  • Sensibilitzar el mal hàbit de la majoria dels adolescents i nens amb excés d'ingesta de brioixeria industrial o altres aliments semblant durant l'esmorzar o el berenar, i proposar possibles millores/dietes.
  • Conscienciar la importància de la presentació d'un aliment, sobretot enfocar-lo en aquells aliments saludables, com les verdures i les fruites (per exemple, per a un nen no és el mateix proporcionar-los una poma sencera que donar-los una poma ben tallada o amb formes que sigui atractives pel nen).
  • Divulgar l'existència de productes alimentaris sostenibles (i saludables) de la zona pròxima al municipi.
  • Reeducar els conceptes d'una alimentació saludable i evitar els falsos mites que existeixen avui dia.

Objectius secundaris:

  • Esbrinar si la població segueix el mínim d'ingesta de fruites i verdures proposada per la OMS.
  • Divulgar el funcionament de les etiquetes alimentaries.
  • Explicar en què consisteix la dieta mediterrània, i les seves avantatges.
  • Proposar alguns menús de caire sostenible i saludable, utilitzant aliments propis de la zona i frescos, sempre que sigui possible.

Objetivos primarios

  • Concienciar la importancia de la presentación de un alimento, sobretodo enfocarlo en aquellos alimentos saludables, como las verduras y frutas (por ejemplo, para un niño no es lo mismo darles una manzana entera que darles una manzana bien cortada o con formas que sea atractivo para el niño).

  • Sensibilizar el mal hábito de la mayoría de los adolescentes y niños con el exceso ingesta de bollería industrial u otros alimentos parecidos durante el desayuno o la merienda, y proponer posibles mejoras/dietas.

  • Divulgar varias opciones de dietas saludables y sostenibles, utilizando alimentos propios de la zona y fresco, siempre que sea posible.

  • Reeducar los conceptos de una alimentación saludable y evitar los malos mitos que existen hoy en día.

Objetivos secundarios

  • Averiguar si la población sigue el mínimo de ingesta de frutas y verduras propuesta por la OMS.
  • Divulgar el funcionamiento de las etiquetas alimentarias.
  • Explicar en qué consiste la dieta mediterránea y sus ventajas.
  • Proponer menús de tipo sostenible y saludable, utilizando alimentos frascos y propios de la zona, siempre que sea posible. 
steamxhealtmontpedros
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar