Avaluació dels tallers

Activitat 1: Cert o fals? Parlem de mites

Aquest taller va determinar la manca generalitzada de coneixement sobre els mites alimentaris per part de l'alumnat, per tant analitzant la situació es pot arribar a la conclusió de que fa falta més educació envers l'alimentació saludable.

Activitat 2: Vident d'aliments: Quant sucre porten els aliments?

En general l'alumnat va poder observar de primera mà les quantitats exagerades de sucre que alguns productes porten afegits. Al cap i a la fi, la descoberta d'aquests va ser un fet impactant i van quedar força conscienciats. 

Activitat 3: Healthy chef: Incentivem els bons àpats

Amb l'elaboració de menús vam poder analitzar les tendències de l'alumnat a agafar aliments com ara broixeria, o precuinat. Això va ser un fet alarmant degut a la quantitat extremada i poc variada d'aliments tant en esmorzars com en altres àpats.

Activitat 4: Felhing, el detectiu del sucre

Mitjançant la realització d'aquest taller, els alumnes van quedar impactats ja que varen provar com aliments com el "saltxixó" o d'altres... reaccionava amb el reactiu fehling, així donant a conèixer que gairabé tots els productes porten sucre.

steamxhealtmontpedros
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar