Activitats del taller

El 10 de maig es va realitzar el dia d'hàbit saludable a l'institut Montpedrós, en ell hi van assistir tots els alumnes de 1r i 2n d'ESO, és a dir, nois i noies d'entre 12 i 14 anys. En total, hi van assistir 245 alumnes.

Aquest foren els tallers que vam fer, per tal d'oferir a l'alumnat una experiència lúdica i informativa:

Activitat 1: Cert o fals? Parlem de mites

Amb aquest taller preteníem desmentir o ratificar molts dels mites populars sobre l'alimentació, de la mateixa manera que fer equivalències entre brioixeria i/o aliments manufacturats i fruita.

Activitat 2: Vident d'aliments: Quanta quantitat de sucre porten els aliments?

Amb la creació d'aquests tallers hem volgut fer partícip l'alumnat sobre les quantitats de sucre que porten moltes begudes i aliments de consum diari (colacao, melmelada, galetes, sucs... ).

Activitat 3: Healthy chef: Incentivem els bons àpats 

Amb aquest taller el nostre objectiu era fomentar els bons esmorzars i l'alumnat fa una petita competició en la qual dos grups havien d'elaborar un esmorzar saludable, amb l'únic requisit que hauria de ser alguna cosa que ells mateixos mengessin, fent al final un recompte calòric i una petita explicació.

En la segona part d'aquest taller, la utilització d'imatges de verdures, fruites i hortalisses del pagès municipal ha esdevingut clau per tal d'incentivar la compra de fruita i verdura de proximitat.



Activitat 4: Felhing, el detectiu del sucre

Amb aquest taller hem pogut determinar, i fer veure als nens que fins i tot alguns embotits porten sucre com ara: el xoriço o el saltxixó. Fet impactant.

steamxhealtmontpedros
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar